Kontor man-fre 8-15
47 31 13 48
Vagt telefon
47 31 13 48
Vidste du at:
RR Bolig råder over mere end 150 boliger i Frederikssund og omegn. 
Hos RR Bolig har vi et mål om at blive danmarks bedste udlejer. Det håber vi du vil kunne mærke i din oplevelse med os. 
RR Bolig har et dedikeret team af medarbejdere, som hver dag yder deres bedste for at vores beboere har det godt og at deres bolig fungerer optimalt. 
Som beboer hos RR Bolig, kan du gå gratis i svømmehallen. 
Se mere om vores fordele her. 
Hos RR Bolig ved du altid hvad det koster at flytte. 
Vi har faste priser på istandsættelse, og sender endelig afregning blot få dage efter du har afleveret nøglerne. 
Hos RR Bolig ved vi at hjemmet er en tryghed der må tages for let på. 
Vi har derfor altid vagttelefon - ring blot til vores hovednummer - døgnet rundt. 

Vand- og varmeregnskab og a conto betalinger

- A conto hvad for noget?
 
Ud over din husleje betaler du a conto vand og varme. A conto betyder at du betaler noget løbende, til senere endelig afregning. Du betaler således et lille beløb hver måned, til dækningen af hele årets forbrug af vand og varme. Forbruget i ejendommen fordeles ved hjælp af vand- og varmemålere, og gøres typisk op en gang om året. Når forbruget gøres op holdes de løbende betalinger op i mod det faktiske forbrug, og man vil enten få penge tilbage eller skulle betale ekstra, afhængig af balancen mellem indbetalinger og forbrug.
 
Vi benytter et firma til at aflæse vand- og varmemålerne, og udarbejde forbrugsregnskaberne for os. De forsøger så vidt muligt altid at lave flytteaflæsningen, den aflæsning som adskiller dit og den tidligere beboers forbrug, mens lejligheden står tom og bliver sat i stand. Vær opmærksom på at du kan blive kontaktet kort efter du er flyttet ind for aftale om måleraflæsning. Det kan ske, hvis de ikke har haft mulighed for at nå det, mens lejligheden stod tom.
 
Et varmeregnskab fungerer i grove træk sådan at man i årets varme måneder ”sparer op” ved at betale mere end man faktisk bruger, og i årets kolde måneder bruger mere varme end man betaler for. Over året udligner det sig, og kommer på den måde tæt på det faktiske forbrug.
 
Vær derfor opmærksom på, at hvis du er flyttet ind i årets kolde periode, er sandsynligheden for en efterregning ved første varmeregnskab stor, da du mangler den varme periode hvor der spares op til den kolde. Herudover kan dit forbrug også af helt almindelige årsager være større eller mindre end den tidligere beboers. Så kan det være nødvendigt med en justering af aconto beløbet. Det kan være din familie er enten større eller mindre end den tidligere der har beboet lejligheden, at i ønsker at have en højere temperatur eller lignende.
 
Kontakt os gerne hvis du ønsker emnet yderligere belyst. Vi vil meget gerne forklare dig hvordan det fungerer.
 Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 13 48, eller via kontaktformularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Bliv skrevet op
RR Bolig
Lille Blødevej 1
3600 Frederikssund
Tlf. 47 31 13 48
bolig@rene-rasmussen.dk
RR Bolig | Lille Blødevej 1 | 3600 Frederikssund | Tlf.: +45 47311348