Se adresse

Ændringer og forbedringer

- Jeg har fået en idé…
 
Måske har du hænderne skruet godt på, eller måske har du et hoved fyldt med gode ideer. Det sker i hvert fald at vores beboere kontakter os, fordi de ønsker at ændre eller forbedre noget i deres lejlighed. Det kan være alt fra et ønske om at ligge et nyt gulvtæppe i et værelse, til at flytte en væg eller lave helt nyt badeværelse.
 
Som udgangspunkt er vi positivt stemte over for beboere som ønsker at bruge nogle ressourcer på deres bolig for at gøre den bedre for dem. Det tror vi på er vejen til mere tilfredse beboere, som bliver boende i længere tid – præcis hvad vi forsøger at opnå. Men med det sagt skal det naturligvis også være realistisk.
 
Ligegyldigt hvad man ønsker at ændre, er det vigtigt at aftale det med os på forhånd. Det starter med at man ringer til kontoret, og fortæller om ens idé.
 
Hvis din idé er en forbedring, og nyttig for lejligheden også på længere sigt, indgår vi nogle gange aftale om at støtte projektet. Det kunne fx være ved at RR Bolig betaler en del af materialerne, mod at du som beboer selv står for udførelsen af projektet.
 
Brug os endelig. Vi kan ofte bidrage med erfaring, og fortælle om hvordan man udfører mere komplicerede projekter korrekt
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 89 80 36 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
RR Bolig
Lille Blødevej 1
3600 Frederikssund
Telefon: 89 80 36 00
E-mail: hej@rrbolig.dk
CVR: 26093899
RR Bolig | Lille Blødevej 1 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 89 80 36 00